Независима комисия, разследваща масова стрелба миналата година, оставила 18 убити в

...
Независима комисия, разследваща масова стрелба миналата година, оставила 18 убити в
Коментари Харесай

Властите са имали причина да задържат стрелеца от Мейн преди масовата стрелба, констатира комисия

Независима комисия, разследваща масова пукотевица предходната година, оставила 18 убити в Мейн, издаде промеждутъчен отчет в петък, който откри, че офисът на шерифа е имал причина да арестувайте килъра авансово и вземете оръжията му.

Губернаторът на Демократическата партия Джанет Милс и основният прокурор Аарон Фрей бяха събрали комисията, с цел да прегледат и двете събития, довели до 25 октомври, когато резервистът от армията Робърт Кард умъртви 18 души в зала за боулинг и бар и отговорът на офанзивата.

Ръководена от някогашен основен арбитър на висшия съд на Мейн, комисията включва също някогашен американски прокурор и някогашен основен правосъден психолог за страната. Той организира седем сесии, започващи през ноември, изслушвайки правоприлагащите органи, оживели и членове на фамилиите на жертвите и членове на запаса на армията на Съединени американски щати, до момента в който проучваше дали е могло да се направи нещо, с цел да се предотврати всеобщата пукотевица и какви промени би трябвало да бъдат направени в бъдеще.

открит мъртъв от самичък...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР